Publicerat på

LAKRITSFABRIKENS STORSATSNING PÅ NY PRODUKTSERIE

Lakritsfabriken har under våren 2021 flitigt arbetat fram ett flertal nyheter, några av dem har redan presenterats. Utöver Lakritsfabrikens nyheter i samband med 10 års jubiléet släpps nu även en ny serie av lakritsbitar i olika smaker förpackade i vackra stilrena påsar.

Intresset för premiumlakrits är fortsatt stort och efterfrågan på lakrits i påse har även växt sig större. Lakritsfabriken som alltid paketerat sin lakrits i vackra och klassiska askar perfekta som gåvor lanserar nu även sina saftiga, glutenfria lakritsbitar i fem olika smaker i ett nytt format. Dessa påsar kommer i en färgglad design som lyser energi, glädje och lakrits där produktens färg även symboliserar smaken på produkten. I serien kommer det finnas mjuklakrits i söt, salt, salt hallon, salt chili och salt viol. Alla produkter i serien är glutenfria och veganska.

Premium White Sweet, 100g

En påse fylld med saftig, glutenfri och vegansk söt mjuklakrits i Lakritsfabrikens gröna signaturfärg.

Premium White Salty, 100g

En påse fylld med saftig, glutenfri och vegansk salt mjuklakrits.

Premium White Raspberry, 100g

En påse fylld med saftig, glutenfri och vegansk salt mjuklakrits med en frisk smak av hallon i en rosa färg.

Premium White Viola, 100g

En påse fylld med saftig, glutenfri och vegansk salt mjuklakrits med smak av viol i en violett färg.

Premium White Chili, 100g

En påse fylld med saftig, glutenfri och vegansk salt mjuklakrits med en het smak av chili i en röd färg.

Om Lakritsfabriken

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och finns inte bara i Sverige utan även i våra nordiska länder samt Tyskland, Nederländerna, England, Island och USA. Nu tio år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera spännande produkter som chokladdoppad lakrits med olika smaksättningar samt lakritsråvaror och kryddblandningar. Lakritsfabriken i Ramlösa ägs och distribueras på den svenska marknaden av ScandChoco AB.