Butiken

Välkommen till en värld av lakrits

Lakritsfabriken finns nu på Väla! 

Nu kan du äntligen inhandla vår premiumlakrits på Väla. Mellan ingång 1 & 6 ligger vår fina lilla butik fylld med läckra presenter, smakprover och unika lakritsprodukter! Passa på att kika in och lär dig mer om lakrits, provsmaka och flanera. I vår butik på Väla har vi även ett brett utbud av produkter inom vårt varumärke Lakritskungen, lakrits i lösvikt och mycket mer!

Butiken är helt kontantfri, men vi tar gärna emot kort, Väla presentkort eller Swish som betalmedel. För nuvarande fungerar det inte att använda Lakritsfabrikens presentkort på Väla. Vi jobbar på detta och inom kort kommer det att fungera precis som i vår fabriksbutik!

Varmt välkommen in!

Öppettider: 

Mån-fre: 10-20

Lör-sön: 10-18

Lakritsfabrikens fabriksbutik

I Lakritsfabrikens fabriksbutik kan du smaka, dofta, känna och uppleva lakrits på ett sätt du aldrig gjort tidigare. I vår fabriksbutik har du möjlighet att även se viss produktion och även göra en del aktiviter som butiken erbjuder. Viktigast för oss är att våra kunder är nöjda med produkterna de köper, därmed har vi smakprover på alla våra produkter för att kunden ska vara 100 % nöjd efter ett besök hos oss.

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att få träffa alla våra kunder och butiken ger oss en möjlighet att testa alla våra idéer innan de kommer ut på marknaden. Vi erbjuder alltid några specialprodukter som endast finns i en begränsad upplaga i butiken. Vi uppskattar om du tycker till!

I butiken har vi ett café med lakritsgodsaker och varför inte en kopp lakritskaffe? Här finns även butikens specialitet; choklad- och lakritstryfflar tillverkade på plats.

Öppettider:

Mån-fre: 10-18

Lör: 10-14

I fabriksbutiken anordnar vi även Lakritsprovningar för öppna och slutna grupper, läs gärna mer under kategori lakritsprovningar. Vi tar även emot studiebesök i viss mån, välkommen att kontakta oss.

Ni har väl inte missat att Lakritsfabriken Butiker finns på sociala medier?
Följ oss på Instagram under namnet @lakritsfabrikenbutiker för att alltid vara uppdaterad med vad som händer hos oss!
Varmt välkommen in i våra butiker!