Butiken

Välkommen till en värld av lakrits

I Lakritsfabrikens fabriksbutik kan du smaka, dofta, känna och uppleva lakrits på ett sätt du aldrig gjort tidigare. I vår butik har du möjlighet att även se viss produktion och även göra en del aktiviter som butiken erbjuder. Viktigast för oss är att våra kunder är nöjda med produkterna de köper, därmed har vi smakprover på alla våra produkter för att kunden ska vara 100 % nöjd efter ett besök hos oss.

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att få träffa alla våra kunder och butiken ger oss en möjlighet att testa alla våra idéer innan de kommer ut på marknaden. Vi erbjuder alltid några specialprodukter som endast finns i en begränsad upplaga i butiken. Vi uppskattar om du tycker till!

I butiken har vi ett café med lakritsgodsaker och varför inte en kopp lakritskaffe? Här finns även butikens specialitet; choklad- och lakritstryfflar tillverkade på plats.

I butiken anordnar vi även Lakritsprovningar för öppna och slutna grupper, läs gärna mer under kategori lakritsprovningar. Vi tar även emot studiebesök i viss mån, välkommen att kontakta oss.

Känn dig säker hos oss! 

Vi vår butik följer vi noga folkhälsomyndighetens rekommendationer och även pandemilagen. Vi tar max in 8 personer i butiken åt gången och ser till att alla kunder och besökare kan hålla ett avstånd till varandra. Vi erbjuder handsprit vid entré och kassa samt att vi torkar av kortläsarens knappar mycket ofta. Skopor till lösgodis tvättar vi också efter varje kund.

Ni har väl inte missat att Lakritsfabriken Butik finns på sociala medier? Gilla Lakritsfabrikensbutik för att ta del av alla nyheter och erbjudanden.

Kontantfri butik

Vi är en kontantfri butik och tar istället emot betalningar med kontokort eller Swish.

Lakritsfabriken i Ramlösaswish_440x220_budskap3

Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg

Telefon: +46 (0) 42 14 11 13

E-post: provning@lakritsfabriken.se