Butiken

Välkommen till en värld av lakrits!

 

Lakritsfabrikens fabriksbutik

I Lakritsfabrikens fabriksbutik kan du smaka, dofta, känna och uppleva lakrits på ett sätt du aldrig gjort tidigare. I vår fabriksbutik har du möjlighet att även se viss produktion och även göra en del aktiviteter som butiken erbjuder. Viktigast för oss är att våra kunder är nöjda med produkterna de köper, därmed har vi smakprover på alla våra produkter för att kunden ska vara 100% nöjd efter ett besök hos oss.

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att få träffa alla våra kunder och butiken ger oss en möjlighet att testa alla våra idéer innan de kommer ut på marknaden. Vi erbjuder alltid några specialprodukter som endast finns i en begränsad upplaga i butiken. Vi uppskattar om du tycker till!

I butiken har vi ett café med lakritsgodsaker och varför inte en kopp lakritskaffe? Här finns även butikens specialitet; choklad- och lakritstryfflar tillverkade på plats.

Öppettider:

Mån-fre: 10-18

Lör: 10-14

I fabriksbutiken anordnar vi även Lakritsprovningar för öppna och slutna grupper, läs gärna mer under kategori lakritsprovningar. Vi tar även emot studiebesök i viss mån, välkommen att kontakta oss.

Ni har väl inte missat att Lakritsfabriken Butiker finns på sociala medier?
Följ oss på Instagram under namnet @lakritsfabrikenbutiker för att alltid vara uppdaterad med vad som händer hos oss!
Varmt välkommen in i våra butiker!