Lakritsfabriken Foundation

Lakritsfabriken Foundation

Lakritsfabriken presenterade den 19 november att de tillsammans med Hand in Hand påbörjat ett arbete med att samla in pengar till en by i Indien. Genom att köpa en egen lakritsrotsplanta donerar du både pengar till insamlingen som hjälper framförallt  arbetslösa kvinnor i byn, samtidigt som du får ditt namn på en av de 1000 plantor som kommer sättas ut i Allerum till våren. 

Lakritsfabriken har tidigare arbetat med välgörenhet och nu är det åter dags att samla in pengar till ett mycket gott ändamål. På 2,5 år ska 70.000 kr samlas in för att hjälpa framförallt arbetslösa kvinnor i en by i Indien. Lakritsfabriken blir därmed andelsägare i projektet om att bekämpa fattigdom i Indien.

Arbetslöshet är idag en av de största anledningarna till fattigdom vilket Hand in Hand och vi på Lakritsfabriken vill hjälpa till att minska med hjälp av entreprenörskap. Hand in hand arbetar hårt för att minska arbetslösheten och även barnarbete som även det är ett stort problem i dessa mindre byar. 

Genom att skänka minst 250 kr bidrar du till att flera i synnerhet kvinnor kan få en ljusare framtid samtidigt som du får ditt namn på en av våra lakritsrotsplantor som sätts ut vid vårt plantage i Allerum till våren. Just nu står 1000 plantor och gror till sig i ett växthus. Alla bidrag går oavkortat till Hand in Hand genom Lakritsfabriken Foundation. Genom att köpa en planta räddar du liv. Vi tackar dig för ditt bidrag med ett personligt bevis som tack för ditt bidrag. 

För att skicka ditt bidrag swishar du till 123 210 26 55