Publicerat på

Lagerutförsäljning i vår fabriksbutik

LAGERUTFÖRSÄLJNING 11 FEBRUARI

Nu tömmer vi vårt lager på massor av produkter och ger plats till nytt! Passa på att fylla på skafferiet med salta & söta saker till riktigt schyssta priser den lördagen den 11 februari mellan 10.00-15.oo

Utöver lakrits kommer det även finnas massor av premiumprodukter från vårt systerföretag ScandChoco såsom chips, bars, choklad och te.

Denna dag går alla intäkter oavkortat till vårt välgörenhetsprojekt Lakritsfabriken Foundation. Detta projekt innebär att vi är andelsägare i ett byprojekt i Indien för att hjälpa personer som lever i extrem fattigdom att starta och driva bolag för att försörja sig och sina familjer på ett långsiktigt sätt. Projektet gör vi tillsammans med Hand in Hand Sweden och påbörjades redan 2019. Sedan dess har byn med vår hjälp lyckats skapa 20 självhjälpsgrupper med över 250 aktiva medlemmar. 200 arbetstillfällen har skapts och försörjer i snitt 5 personer.

Genom detta projekt kan vi få fler att komma ur fattigdom och bekämpa det på ett långsiktigt sätt. Därför är det extra viktigt för oss att berätta vart intäkterna kommer gå -till att skapa fler jobb för att förbättra livssituationen för fler.

Varmt välkommen att handla gott för en god sak!