Publicerat på

Kurera dig med lakrits

I dessa tider är det viktigt att ta hand om sig själv och vara noga med vad man stoppar i sig för att hålla sig frisk och bygga upp ett stabilt immunförsvar.

Genom att äta antiinflammatorisk kost minskar risken för infektion i kroppen samt att vi boostar vårt immunförsvar och håller oss friska längre.

Vi har samlat våra tre bästa tips för att hålla sig frisk med lakrits!

  1. Drick rent lakritste
Te gjort på enbart lakritsrot är som balsam för själen. Lakritsroten innehåller salisylsyra som är läkande samt är antiinflammatorisk. Lindra värk och minska risk för sjukdom genom ett starkt immunförsvar. Genom att dricka rent lakritsrots te påverkas inte sömnen av tein som kan göra dig pigg innan du ska sova. Drick istället ett te gjort på ren lakritsrot så sover du bättre samt får en lugn mage.

KÖP LAKRITSTE

  1. Ät rålakrits
Rålakrits är fantastiskt gott och innehåller inget annat än 100 % ren lakrits. Rålakritsen kan även dämpa sötsug och lindra aptit. Vill man sluta röka kan även rålakritsen med sin rökiga smak hjälpa mot röksuget. Rålakritsen är naturens egen medicin, utan tillsatser eller kemiska ämnen.
(obs. Ät inte för mycket, vid en högre dos kan det påverka ditt blodtryck) Vi rekommenderar en rålakirtsbit efter måltid.

 

KÖP RÅLAKRITS

  1. Gör en supersmoothie!
Gör en fantastiskt god smoothie på de mest antiinlammtoriska bären som finns & addera lite lakrits för ökad effekt! Lakritsen gifter sig ljuvligt tillsammans med hallon & blåbär. Du behöver endast 1 tsk för ca 1 5 dl smoothie!

 

KÖP LAKRITSPULVER