Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

LAKRITSPROVNING

mars 21 @ 19:00 - 20:30

395kr

Du anmäler dig till Lakritsfabrikens provning genom att förbetala evenemanget genom att trycka på knappen nedan. Avbokning måste ske 24 timmar innan besöket. Om du har presentkort kan du ringa eller maila in din bokning. För att boka måste du kunna uppge presentkortsnummer.

BETALA HÄR

Godis, magsårsmedel och hostmedicin. Piffig krydda i maten. Till och med bra för tänderna. Lakrits har vi ätit i 4 000 år och smaken är idag hetare än någonsin!

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och finns inte bara i Sverige utan även våra nordiska länder samt i Tyskland, Schweiz, Spanien, England och USA. Nu elva år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera nya spännande produkter som Chocolate Glazed Liquorice Sticks, chokladdragerad lakrits och våra underbara mandlar, men även produkter för bakning, matlagning och desserter.

Efterfrågan på kvalitetslakrits är enorm och på våra lakritsprovningar får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortiment från lakritsrot till färdig produkt. Vi håller provningarna i våra lokaler på Ängelholmsvägen 34 i Helsingborg.

Detaljer

Datum:
mars 21
Tid:
19:00 - 20:30
Kostnad:
395kr
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.scandchoco.se/product/lakritsprovning-21-mars-19-00-20-30

Arrangör

Lakritsfabriken Ramlösa
Telefon:
042-14 11 13
E-post:
provning@lakritsfabriken.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Fabriksbutiken
Ängelholmsvägen 34
Helsingborg, 254 42 Sverige
+ Google Map