Lakritsprovning i Lakritsfabriken

 

Godis, magsårsmedel och hostmedicin. Piffig krydda i maten. Till och med bra för tänderna. Lakrits har vi ätit i 4 000 år och smaken är idag hetare än någonsin!

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och finns inte bara i Sverige utan även våra nordiska länder samt i Tyskland, Schweiz, Spanien, England och USA. Nu sju år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera nya spännande produkter som Chocolate Glazed Liquorice Sticks och NH4Cl Almonds, men även produkter för bakning, matlagning och desserter.

Efterfrågan på kvalitetslakrits är just nu enorm och på våra lakritsprovningar får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortiment från lakritsrot till färdig produkt. Vi håller provningarna i våra lokaler på Ängelholmsvägen 34 i Helsingborg. Föranmälan krävs och följande datum gäller:

Oktober

Torsdag 18 oktober 19:00

Lördag 20 oktober kl 15:00

November

Torsdag 15 november kl 19:00

Lördag 17 november kl 15:00

       Information

  • Antalet platser är begränsade till 22 och priset är 295 kr/person inkl moms.
  • OBS! Anmälan är bindande. Vi behöver vara minst 8 personer för att provningen ska kunna genomföras. Avbokning mindre än 24 timmar innan bokad lakritsprovning debiteras.
  • Det finns även möjlighet till privata lakritsprovningar för större grupper eller företag. Kontakta oss för prisuppgifter.

För bokningar:

Telefon: +46 (0) 42 14 11 13

E-post: provning@lakritsfabriken.se

Eller boka direkt här  . Gäller endast kortbetalning, har ni presentkort vänligen kontakta oss direkt.