Lakritsprovning i Lakritsfabriken

Lakritsfabriken_TestBanner_006

Godis, magsårsmedel och hostmedicin. Piffig krydda i maten. Till och med bra för tänderna. Lakrits har vi ätit i 4 000 år och smaken är idag hetare än någonsin!

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och finns inte bara i Sverige utan även våra nordiska länder samt i Tyskland, Schweiz, Spanien, England och USA. Nu fem år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera nya spännande produkter som Chocolate Glazed Liquorice Sticks och Toffee,men även produkter för bakning, matlagning och desserter.

Efterfrågan på kvalitetslakrits är just nu enorm och på våra lakritsprovningar får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortiment från lakritsrot till färdig produkt. Vi håller provningarna i våra lokaler på Ängelholmsvägen 34 i Helsingborg. Föranmälan krävs och följande datum gäller:

Juli

Torsdag 27 Juli, kl 19.00 – 1 plats kvar!

Augusti

Torsdag 3 Augusti, kl 19.00

Torsdag 10 Augusti, kl 19.00

Torsdag 24 Augusti, kl 19.00

Torsdag 31 Augusti, kl 19.00

September

Torsdag 7 September, kl 19.00

Torsdag 21 September, kl 19.00

       Information

  • Antalet platser är begränsade till 22 och priset är 295 kr/person inkl moms.
  • OBS! Anmälan är bindande. Vi behöver vara minst 8 personer för att provningen ska kunna genomföras. Avbokning mindre än 24 timmar innan bokad lakritsprovning debiteras.
  • Det finns även möjlighet till privata lakritsprovningar för större grupper eller företag. Kontakta oss för prisuppgifter.

Frida

För bokningar:

Telefon: +46 (0) 42 14 11 13

E-post: provning@lakritsfabriken.se

Eller boka direkt här  . Gäller endast kortbetalning, har ni presentkort vänligen kontakta oss direkt.