Lakritsprovning i Lakritsfabriken

Lakritsprovning

Godis, magsårsmedel och hostmedicin. Piffig krydda i maten. Till och med bra för tänderna. Lakrits har vi ätit i 4 000 år och smaken är idag hetare än någonsin!

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och finns inte bara i Sverige utan även våra nordiska länder samt i Tyskland, Schweiz, Spanien, England och USA. Nu sju år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera nya spännande produkter som "Chocolate Glazed Liquorice Sticks" och "Liquorice almonds", men även produkter för bakning, matlagning och desserter.

Efterfrågan på kvalitetslakrits är just nu enorm och på våra lakritsprovningar får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortiment från lakritsrot till färdig produkt. Vi håller provningarna i våra lokaler på Ängelholmsvägen 34 i Helsingborg.

Privat provning?

Vi erbjuder även privata provningar för företag, föreningar och kompisgäng! Ni är välkomna att kontakta oss vid intresse så berättar vi mer!

Kontakt: Martin Jörgensen / martin@scandchoco.se

Information

Bokning av lakritsprovning görs nedan. Förbetalning krävs för att boka provning och görs genom att trycka på knappen "BETALA HÄR" på det datum du vill boka. Du kan alltid avboka din provning och få pengarna tillbaka så länge du avbokar senast 24 timmar innan provningstillfället. Om ingen avbokning görs debiteras hela summan.

Har du presentkort eller andra boxar bokar du via mail eller telefon där du uppger ditt presentkortsnummer för att boka.

Det finns även möjlighet till privata lakritsprovningar för större grupper eller företag. Kontakta oss för prisuppgifter.


Boka Lakritsprovning med presentkort

Telefon: +46 (0) 42 14 11 13
E-post: provning@lakritsfabriken.se

Boka direkt på webben

Kommande lakritsprovningar

Vill du se övriga evenemang på Lakritsfabriken hittar du all information på denna sida.