Lakritskungen

 

Lakritskungen

Lakritskungen är Lakritsfabrikens dottervarumärke med fokus på spännande lakritsprodukter till en bredare publik. Om Lakritsfabriken står för det rena och klassiska är Lakritskungen varumärket där det finns utrymme för mer vågade och roliga produkter som ligger tiden. Ledorden är dock; mycket lakrits, gelatin- och glutenfritt och så naturligt som möjligt!

Lakritskungen_Logo_RKLMVarumärket Lakritskungen lanserades som ett nytt koncept under Lakritsfestivalen i Stockholm 2013 och då med Salta Riksdaler som första produkt. En gjuten saltlakritspeng i praktisk burk med lock som passar lika bra att njutas av i tv-soffan som i bilen eller på bion – bara att stänga locket och ta den med sig.

”Idag är det ett stort glapp mellan lakrits och premiumlakrits och därför lanserar vi nu ett nytt varumärke av kvalitetslakrits som passar i detta segment. Som kronan på verket är de, precis som vårt premiumsortiment, helt fria från gluten och gelatin”, sammanfattade Martin Jörgensen, grundare och VD för Lakritsfabriken i Ramlösa.

Vid Lakritsfestivalen 2015 var det äntligen dags för ännu en ny lansering under Lakritskungen; Söta kanoner som är både goda, gelatinfria och fredliga.

I sortimentet finns även Lakritskungens Kanonkrut, ett kraftfullt lakritspulver med salmiak. Att äta som det är, dippa lakritsbitar i eller använda som smaksättning i matlagning.

Lakritskungen växer vidare och till hösten 2016 släpps Supersalta och Supersura Krutdurkar – hårda karameller i påse med explosiv kraft.

Kanonkrut 40 g

Kanonkrut 40 g

Ett kraftfullt lakritspulver med salmiak. Ät det som ...
Köp nu
Supersalta Krutdurkar 100 g

Supersalta Krutdurkar 100 g

Supersalta Krutdurkar – hårda lakritskarameller med en exploderande sälta ...
Köp nu
Salta Riksdaler 195 g

Salta Riksdaler 195 g

En härlig saltlakrits med mycket smak. Helt gelatinfri ...
Köp nu