Publicerat på

THE POWER OF LIQUORICE & BEAUTY

THE POWER OF LIQUORICE & BEAUTY – EVENT

Onsdagen den 30 oktober kl 18.15–20.30 kommer Lakritsfabriken tillsammans med Urban Veda arrangera ett evenemang med fokus på lakrits, hudvård och välmående. Intresset för avancerad hudvård har ökat markant de senaste åren med kemisk peeling, vampire face lift och laserbehandlingar för att nämna några trendiga ansiktsbehandlingar just nu. Få vet om att den söta lakritsroten kan göra underverk på din hud och är en viktig råvara för både vår in och utsida. Lakrits är så mycket mer än bara godis vilket vi vill upplysa våra kunder med under detta evenemang.

Under onsdagskvällen kommer gästerna att få lära sig allt om hur vår hud fungerar och vad den behöver, hur lakrits påverkar den och vad det är i denna magiska rot som får huden att både se yngre ut, jämnas ut och stärka sin barriär. Louise Benediktsson arbetar sedan ett år tillbaka på Wemake med att få in skönhetsvarumärket Urban Veda på den svenska marknaden. Urban veda arbetar utifrån Ayurveda ritualen och har olika serier av produkter som passar oss olika beroende på hudtyp och behov. En av dessa serier innehåller lakrits och är perfekt mot fet och oren hy.

Lakrits är en riktig super-rot som med sin riklighet på Vitamin E är ett måste för oss att äta mycket av för att hålla huden ung och fräsch. Genom att äta mycket lakritsrötter och rålakrits får du i dig den mängd vitamin E du behöver för att dämpa åldersfläckar och mörka ringar under ögonen samt dämpa ärrbildning och även förebygga acne. Kvällen erbjuder även en massa goodiebags. Alla gäster får varsin gåva med innehåll från Lakritsfabriken, Urban Veda, Sproud och helhetsakademin. Massor av exklusiva produkter och tester där allting har en eller annan koppling till lakrits.

page1image16342912Eventet ger plats åt 30 personer och kostar 219 kr/person. Anmälan sker genom mail till
page1image16753280provning@lakritsprovning.se eller via telefon på 042-14 11 13.
page1image16752896