Publicerat på

CHOKLAD & LAKRITSPROVNING

Välkommen till oss den 12 Mars för choklad & lakritsprovning!

Här har du möjligheten att lära dig allt om dessa fantastiska råvaror som är grunden till den trendigaste konfekten på marknaden.

Möt Chokladentrepenören Jenny från Vintage Plantations, en av Sveriges första chokladproducenter som berättar om Craft Chocolate revolutionen, chokladens hälsofördelar & om att tillverka hållbar kvalitetschoklad i Sverige. Jenny ́s choklad har blivit utsedd till Skandinaviens bästa och nått ända fram till EU’s högkvarter och Hillary Clinton. Var med om en Chokladupplevelse du sent kommer glömma där ChokladJenny bjuder på smakprover och berättelser från sina exotiska plantageresor. Vi lär oss skilja på choklad och kvalitetschoklad, smakar oss genom chokladens historia och får en inblick i kakaons positiva egenskaper.

Martin Jörgensen, Grundare och VD för Lakritsfabriken i Ramlösa har sedan 2016 samarbetat med Vintage Plantations och Chokladjenny. Tillsammans har de tagit fram tre olika choklader med lakrits från Lakritsfabrikens sortiment. Martin berättar om den stigande trenden mellan lakrits och choklad och om tanken bakom Lakritsfabrikens nya chokladdragerade serie. Lär dig allt om lakritsens hälsoeffekter, historia och tillverkning samt om hur Lakritsfabriken kom till från första början av grundaren själv.

Provningen kostar 295 kr / person och har plats för 22 personer.

Du bokar din plats via mail på provning@lakritsfabriken.se eller per telefon på 070-6340505

Förbokning krävs!!