Nyheter från Lakritsfabriken våren 2018

Våren hos Lakritsfabriken bjuder på två härliga nyheter som givetvis är helt gluten- och gelatinfria. Årets nya smak bland de chokladdoppade saltlakritsstängerna är blåbär och nu presenteras även ett nytillskott i NH4Clserien: Liquorice/Raspberry Toffee.

VÅRENS NYHETER (lanseras januari 2018)
NH4Cl Liquorice Raspberry Toffee, 150 gram
NH4Cl är en serie med salmiakprodukter från Lakritsfabriken i Ramlösa som fram till idag har bestått av fyra produkter; lakritsmandlar, gelatinfria gelébär, salta lakritskarameller och ett saltlakritsskum. Serien har blivit omåttligt populär och utökas nu med ytterligare en produkt, en härligt seg saltlakritskola med smak av hallon.

Liquorice Stick Milk Chocolate & Blueberry, 45 g
Tre stycken mjuka saltlakritsstänger doppade i mjölkchoklad från Valrhona och strösslade med frystorkad blåbärsströssel med yoghurt. En chokladdoppad kombination med smak av sommar!