Lakritsfabriken i Ramlösa lanserar ny produkt i NH4Cl-serien

Våren hos Lakritsfabriken bjuder på ytterligare en nyhet! Den 1 april lanseras Lakritsfabrikens nyhet i NH4CL-serien, Liquorice Marshmallow – ett salt lakritsskum som är mjukt men ändå segt. Tillskottet i salmiakserien lanseras på Lakritsfestivalen i Stockholm den 1-2 april.

I april 2016 lanserades NH4Cl, en helt ny serie salmiakprodukter från Lakritsfabriken i Ramlösa. Serien har fram till och med nu bestått av tre produkter; lakritsmandlar, gelatinfria gelébär och salta lakritskarameller. Serien har blivit omåttligt populär och utökas nu med ytterligare en produkt, ett salt lakritsskum som fått namnet Liquorice Marshmallow. Precis som namnet antyder är det salta lakritsskummet mjukt men ändå aningen segt att tugga och liksom alla övriga produkter från Lakritsfabriken i Ramlösa är Liquorice Marshmallow helt gluten- och gelatinfritt så att alla kan avnjuta nykomlingen.

NH4Cl Liquorice Marshmallow kommer att lanseras under Lakritsfestivalen på Annexet, Globen, den 1-2 april 2017, tillsammans med övriga av årets nyheter och premiumlakritsprodukter från Lakritsfabriken i Ramlösa. Besök Lakritsfabriken i monter nummer 10 under festivalen.